Cine sunt și ce fac aici

IMG_9033

Salutare, eu sunt Alina Bârcă!

  • Am studiat Istorie-Arheologie dar am ajuns să îmi fac profesie din pasiunea pentru Naștere. Iubesc din toată inima ceea ce fac. Nu degeaba am ales numele de ”Nașteri cu Suflet” – descrie cel mai bine amprenta pe care vreau să o aduc în lume.

Cândva nu-mi doream copii. Copilăria și adolescența mi-au adus multe răni sufletești și nu mă simțeam capabilă să am grijă de o altă ființă. Abia reușeam să am grijă de mine.

Apoi, după 9 ani de relație, a venit o sarcină neprogramată. Am primit-o amândoi cu brațele deschise iar de atunci mi s-a schimbat întreaga viață. Atât de mult încât, în primul moment în care mi-am luat puiul în brațe, am zis că mai vreau trei copii :-).

Ne-am oprit după încă două nașteri. Acum avem trei băieți, unul mai năzdrăvan decât celălalt. Și, bineînțeles, aud zilnic gluma cu ”soacra cu trei nurori”.

  • Sarcina și cele trei nașteri mi-au întors toată lumea cu susul în jos și mi-au reașezat-o pe coordonate complet noi, pe care nu mi le-aș fi putut imagina niciodată.

Sunt 8 ani de când pasiunea asta mă ține în priză. Citesc și studiez zilnic, fac o grămadă de cursuri și specializări și cumpăr cărți de specialitate cu nemiluita. Bugetul familiei a avut mult de suferit și încă nu și-a revenit. Soțul, muzician și inginer de sunet, și-a investit 30 de ani în chitări și scule de studio așa că suntem chit :-). Fiecare cu pasiunea lui. 

  • Din 2019 mi-am împlinit visul de a deveni educator certificat Spinning Babies.

Sunt și educator prenatal, educator puericultor, doula – însoțitoare la naștere, consilier în alăptare și asistentă medicală.

Dar niciuna din diplome și certificări nu mi-ar fi putut aduce ceea ce mi-a adus Viața: experiența personală de femeie care a născut și care este mamă. 

  • Sunt aici ca să te susțin pe drumul Maternității, să-ți ofer un spațiu sigur și tihnit în care trăirile și experiențele tale sunt primite, înțelese, acceptate. Te văd, te simt, te aud. Ești importantă, emoțiile tale sunt importante. Un bebeluș care se naște într-un spațiu de iubire, blândețe și acceptare va schimba lumea de mâine într-un spațiu al iubirii și acceptării. Lucrurile sunt CHIAR ATÂT de simple. 

Nașteri cu suflet!

Intră cu bucurie și încredere în noua etapă din viața ta! Tu și partenerul tău veți exersa temeinic pentru TRAVALIU, NAȘTERE, ALĂPTARE și PERIOADA DE DUPĂ NAȘTERE.