VINE BEBE

Te pregătești să devii părinte?

De la primele două liniuțe pe testul de sarcină ai intrat în linie dreaptă pe un drum cu schimbări, provocări, împliniri și bucurii unice în viața ta. Citești, te informezi, mergi la medic, faci analize, scrii liste de cumpărături, renovezi locuința, toate astea cu emoția pregătirilor pentru a primi în viața voastră ființa care va redimensiona complet sensul ideii de Iubire.

Devino parinte
Nasterea Copilului

Cursuri

Exersezi miscări și respiratii pentru travaliu și naștere, înveți cum sa îți îngrijesti bebelușul și cum să faci primii pași în alăptare

Pachet complet de cursuri pentru naștere

Timp: 14 ore
Nașteri cu Suflet & Clinica Natur Natal au "copt" pentru tine un pachet de 4 cursuri online de pregătire completă pentru naștere și pentru întâlnirea cu bebelușul, susținute de dr. Bogdan Cioată și de Alina Bârcă. Poți participa separat la fiecare curs, în parte, sau participă la tot pachetul de cursuri și ai o reducere de 45%.
Mai mult

Sarcina, travaliul și nașterea - cu dr. Bogdan Cioată

Timp: 4 ore
Cursul susținut și înregistrat în februarie 2020 de dr. Bogdan Cioată, medic ginecolog și obstetrician, susținător al nașterii cu blândețe și respect.
Mai mult

SPINNING BABIES

Timp: 4,5 ore
Spinning Babies este o metodă unică de abordare a fiziologiei sarcinii și nașterii creată de Gail Tully, moașă din Statele Unite cu peste 35 de ani de experiență, și este diferit de orice alt curs prenatal la care ai mai participat vreodată.
Mai mult

Alăptarea în primele zile după naștere

Timp: 2,5 ore
Îți dorești să alăptezi dar ești derutată de miturile și informațiile discordante sau ambigue pe care le auzi despre alăptare.
Mai mult

Îngrijirea bebelușului

Timp: 3 ore
Ia-ți partenerul și participați împreună, din tihna casei, la un curs online care să vă răspundă la multele întrebări și care să vă dea încredere că sunteți pregătiți pentru întâmpinarea lui bebe.
Mai mult