Bună, sunt Alina Bârcă și iubesc din toată inima ceea ce fac la Nașteri cu Suflet.

Cândva nu-mi doream copii, nu mă simțeam capabilă să am grijă de o altă ființă. Când am devenit mamă după o sarcină neprogramată dar primită cu maximă bucurie, mi s-a schimbat întreaga viață. Atât de mult încât, în primul moment în care mi-am luat puiul în brațe, am zis că mai vreau trei copii. Ne-am oprit la încă doi așa că acum avem trei băieți, unul mai năzdrăvan decât celălalt. Și, bineînțeles, aud zilnic gluma cu ”soacra cu trei nurori”.

Sarcina și cele trei nașteri mi-au întors toată lumea cu susul în jos și mi-au reașezat-o pe coordonate complet noi, pe care nu mi le-aș fi putut imagina niciodată.

Am studiat Istorie-Arheologie dar am ajuns să îmi fac profesie din pasiunea pentru Naștere: întâi ca membru fondator și educator prenatal la Asociația NaturNatal, apoi ca fondator Nașteri cu Suflet.

Sunt 7 ani de când pasiunea asta mă ține în priză citind și studiind zilnic, mergând la cursuri și specializări, informându-mă despre studii și noi descoperiri.

Sunt educator Spinning Babies certificat, educator prenatal, doula – însoțitoare la naștere și viitoare asistentă medicală. Țin cursuri de alăptare, îngrijirea bebelușului, Lamaze, diversificare și singurul curs Spinning Babies din România – pentru confort în sarcină și naștere.